Jubileumstävling 3

av Jesper den 30 juni 2010

Fikabloggen är stolta att presentera en tredje jubileumstävling! Kaffestugan i Böda har skänkt 2 paket kaffe som ni kära läsare kan tävla om här och nu. Det är verkligen exklusivt kaffe som inte går att få tag på annat i deras butik i Böda på Öland.Vill du vet mer om Kaffestugan i Böda kan du kan läsa om vårt besök i Kaffestugan i följande inlägg.

Gör så här:
Lämna en kommentar och motivera varför just du ska vinna två paket med hela kaffebönor rostat på Kaffestugan i Böda. Den med bäst motivering vinner ett paket ”Öland Espresso”  och ett paket ”Öland Original Mörk”.

{ 3 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Jessica juli 1, 2010 kl. 08:35

Om jag låter fantasin flöda tar jag genast och befinner mig på kaffestugan uti Böda. Tyvärr måste jag i sommar sitta vid min laptop och därmed sätter jag till er mitt hopp att just jag ska få gott kaffe i min kopp. Kaffet ska hela sommaren i bryggaren rinna om ni väljer mig att vinna!

Annika juli 3, 2010 kl. 16:01

Eftersom det bara är jag i familjen som dricker kaffe så blir det oftast billigaste kaffesorten på ica när jag handlar.
Är inte så ofta jag tänker på mig själv och köper lite annorlunda och godare sorter.
Skulle vara kul att få testa dessa två och får en lite mer njutningsfull stund i trädgården i sommar.

Jerker Nilsson juli 4, 2010 kl. 07:20

Jag ska vinna därför att jag aldrig lyckas komma hem med rätt sorts kaffe till sambon, som är den enda i familjen som dricker kaffe. Som alla andra inbitna kaffedrickare så inser ni att det sliter på vår relation och visst vill ni att vi inte ska bråka på grund av en så enkel sak? Med andra ord vill jag kompensera mina misstag med att komma hem med riktigt gott kaffe!

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: