Tävla med Fikabloggen

Tävlingen är avslutad!
Vinnarna presenteras den 8 september på webbplatsen!

Kolla in bidragen inskickade via mms www.fikabloggen.se/tavlingsbidrag

Kolla in bidragen inskickade via mail  ”Tävlingsbidrag via mail”.

Skicka in sommarens bästa fikabild!

Då var det återigen dags att tävla med oss här på Fikabloggen! Den här gången efterlyser vi sommarens bästa fikabild. Kanske har du plåtat en lustig kaka, en snygg latte, ett mysigt café eller din picknick på stranden? Eller så har du en helt annan tolkning av hur sommarens bästa fikabild ser ut! Leta fram din finaste, roligaste eller kanske mest aptitretande bild och skicka in den till oss. Vinnarna utses av oss på Fikabloggen.

Priserna är sponsrade av kaffe- och tehandlaren Johan&Nyström, ett av Sveriges minsta men mest spännande kafferosterier. Snart kommer du att kunna läsa mer om dem och särskilt om deras satsning på direct trade här på fikabloggen.

johan&nyströmDe exklusiva priserna du kan vinna är:
1:a pris - 2 olika teer och 2 påsar kaffe
2:a pris – 2 olika teer och en påse kaffe
3:e pris – 1 påse te och en påse kaffe

Bland teerna återfinns två av världens bästa tesorter och kaffet kommer från odlare som Johan&Nyström själva har besökt och där de går i god för att kaffet är av högsta kvalitet och producerat under etiskt bra och rättvisa arbetsförhållanden.

Gör så här för att tävla:
Skicka ett mms som börjar med Fikabloggen (mellanslag) följt av en bildtext och din bild till 72500 för att delta i tävlingen . Det kostar 1 kr + din operatörs trafikavgift. Du får ett sms tillbaka med bekräftelse på att vi mottagit ditt bidrag.

Eller gör så här:
Skicka ett mail till oss på tavling@fikabloggen.se där du bifogar din bild och bildtext.

Tävlingen startar måndagen den 31 augusti kl. 08.00 och avslutas måndagen den 7 september kl. 08.00. Fikabloggen.se förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag på sin webbplats.

Välkommen med ditt bidrag och lycka till!