Nya TASSIMO T20

av Jesper den 01 april 2011

Tassimo har kommit med en ny version av sin kapselmaskin och så här skriver de om den:

Med nya kapselmaskinen TASSIMO T20 får du ett stilrent kafé i köket. Och med ens är det lika lätt att bjuda på en cappuccino som att räkna till tre. Den nya modellen i TASSIMO-serien kommer i färgerna vitt och svart, i en ren design som passar väl in i det skandinaviska hemmet. För de som vill sätta sin personliga touch går det att pimpa kapselmaskinen i bland annat hallonrött, turkost och limegrönt.

I modets värld får basgarderoben liv med hjälp av säsongens färger och accessoarer. På samma sätt går det att välja till ett kit med fronter i olika färger till den nya TASSIMO T20 – så att man efter smak och humör kan välja vilken färg som ska pigga upp på diskbänken. Modellen T20 är en nättare modell än sin storebror T40, den är ett knappt mjölkpaket hög och endast två decimeter djup vilket gör att den enkelt får plats på köksbänken, i båten eller sommarstugan. Modellen T20 går att få i vitt eller svart utförande till ett rekommenderat pris på 1484 kr.

Med TASSIMO erbjuds en bred variation av varma drycker för alla smaker, allt från Gevalia mellanrost till cappuccino och te. På så sätt går det enkelt att uppfylla allt från väninnans till farfars smak och önskan.

Se fler bilder: http://www.flickr.com/photos/tassimo/

Läs mer på http://tassimo.se/

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: