Snart är det jubileum

av Jesper den 16 juni 2010

Just nu går alla omkring och funderar på en enda sak och det är hur vi på Fikabloggen kommer att fira vår första födelsedag?!?! Den 30 juni är det exakt ett år sedan som vi publicerade vårt första, om än väldigt korta, inlägg och därmed var världen förändrad för evigt. Nu vill vi ha tips från er läsare på hur vi ska fira denna födelsedag! Skriv en kommentar eller ett mail och tipsa oss. Det bästa förslaget kommer att belönas med ett paket (250 g) kvalitétskaffe från någon av de leverantörer vi skrivit om här på Fikabloggen.

Under tiden som ni skriver alla era tips till oss så bjuder jag här på några gamla inlägg från Fikabloggens första veckor:

{ 2 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Rune juni 20, 2010 kl. 11:31

Hmm, lite svårt förstås. Men jag rekommenderar att ni tillsammans införskaffar en mugg/kaffekopp som ni målar eller dekorerar själv efter eget huvud med fikabloggens logga (eller något annat lämpligt). Men det måste ju framgå att detta är den officiella ett-års muggen för fikabloggen.
Sedan i egenskap av präster (eller blivande sådana) så kan ni välsigna muggen.
Och då kan ni lotta ut en officiell, välsignad fikabloggen-mugg i minne av bloggens ett-års dag. Och hur coolt hade inte det varit att ha en sådan mugg!!?

Jesper juni 20, 2010 kl. 11:34

Hahaha :-) Cool idé!

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: