Ibland undrar man…

av Louise den 28 maj 2010

….varför man ens provade vissa produkter?

Häromdagen hade tydligen Burn energy drink en kampanj på stadens gator och delade då ut drycken gratis. En välmenande kursare tog en burk med kaffe-smak som han välvilligt gav till mig.

”Burn Mocha Energy” hette drycken. Burken öppnades och en skvätt hälldes upp och glaset vandrade runt i lunchsällskapet. En sak var alla rörande överrens om – innehållet passar bara att hälla på ett ställe och det är i vasken! Om man vill få sig en energikick är det betydligt trevligare att dricka en kopp kaffe och ta något sött till.

Nu fick vi återigen det bekräftat – de flesta produkter som verkar skumma är också oftast det!

Läs mer om skumma och udda produkter vi testat eller läst om:
* Genväg till fika?
* Coffee gum
* God doft under granen

{ 2 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Thomas Olausson maj 29, 2010 kl. 03:41

Jag har aldrig förstått mig på den här typen av raketbränsle – varför vill någon att man ska dricka det? Redbull, Battery, Burn och allt vad det heter. Man marknadsför det dessutom som sportdryck! Vaddå liksom!? Läsk med godissmak och koffein är väl bara ett sätt att få kroppen nervös? En sorts egenskapad kroppskollaps.

Jag blir i vart fall inte pigg, snarare stissig.

Tacka vet jag kaffe. Det dricker jag både när jag ska vakna och när jag ska lägga mig. Funkar finemang de.

Jesper maj 29, 2010 kl. 12:53

Kloka ord som vanlikgt Thomas!
Redbull och vodka minns jag att det gick en del för typ 10-15 år sedan, men hur nyttigt kan det varit?!?! Själv reagerar jag inte på kaffe alls egentligen, förutom att jag tycker det är gott och magen blir galen efter 12 koppar på en dag. :-)

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: