Fikabloggens framtid?

av Jesper den 22 juli 2011

Hej alla Fikabloggens vänner!

Man behöver inte vara raketforskare för att inse att Fikabloggen just nu ligger på is. Det har sin naturliga förklaring då vi verkligen inte har hunnit med att arbeta, ha ett liv och blogga. Vi tycker det är tråkigt för Fikabloggen är verkligen rolig att skriva på och ni som läsare har gjort det hela ännu bättre. Just nu funderar vi på vad som ska hända med Fiakbloggen. Ska vi lägga ner? Ska vi ta paus ett tag till? Ska vi dra igång igen direkt? Frågorna är många, men svaren få just nu.

Fram tills dess att vi bestämt oss så kan du alltid surfa runt och läsa gamla godbitar i våra djupa arkiv!

Med bästa fikahälsningar

Jesper & Louise

{ 6 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Jerker Nilsson juli 22, 2011 kl. 20:56

Ha paus så länge ni behöver och kom tillbaka när ni har tid. En god fika kan man alltid vänta på :)

Jesper juli 22, 2011 kl. 21:57

Sant! :-)

Rune juli 25, 2011 kl. 22:43

Jag saknar verkligen fikabloggen men kan inte förmå mig att gnälla om de gällande omständigheterna. Jag har aldrig förstått hur ni hunnit med att skriva och uppdatera bloggen så mycket som ni har gjort. Men den är en riktig guldgruva när man vill hitta ett nytt fikaställe. Jag kan bara hålla tummarna för att ni har tiden och inspirationen att hålla bloggen levande.

Annica juli 26, 2011 kl. 19:49

Jag har saknat fikabloggen, förstår att det kan ta mycket tid att uppdatera den här fina bloggen, om ni fortfarande har lusten så blir jag väldigt glad!

Gör det som känns bäst för er!

Johan november 5, 2011 kl. 20:02

Hej.

Jag tycker ni skall lägga ner. Man kan inte dricka bra fika från nespresso eller andra kalle-anka maskiner. Enbart klassiska maskiner fungerar, och det vet ni, så er trovärdighet är noll, så lägg ner. Espressobönor och mjölk från en ko. Upprepa.

Louise november 6, 2011 kl. 09:33

Hej Johan!

Allt är ju fråga om tycke och smak. Så klart blir det inte samma kaffe i en pod-maskin som i en riktig, men jag dricker hellre nespressokaffe än dåligt bryggkaffe som stått på värmeplatta tre timmar. Jag tycker också olika maskiner fyller olika behov, så därför har jag också en uppsättning olika. Och mjölk från en ko gör inte riktigt kvalitetskaffe heller rättvisa – det gör sig bäst utan mjölk enligt min mening. Som sagt, allt är fråga om tycke och smak…
Vi tänker nog hålla på ett tag till, men du behöver inte läsa om du inte vill.

Mvh Louise

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: