Fikabloggen i P3 Populär

av Louise den 04 mars 2010

Då var debuten för Fikabloggen i riksradio avklarad. Jesper och Louise var i förmiddags gäster i P3 Populär, som hade fikatema. Tillsammans med Mia Öhrn, som skrivit en massa kakböcker, diskuterades en rad ämnen på temat fika. Vi tyckte att det var riktigt roligt att även på detta sätt få sprida lite fikaskimmer över Sverige!

Missade du P3 Populär idag? Här kan du höra på klippen om fika där Jesper och Louise utgjorde 2/3 av fikapanelen.

Så här glada var vi utanför radiohuset i Malmö efter sändningen.

{ 10 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Birgitta Mortin mars 4, 2010 kl. 19:29

Fantastiskt med Fikabloggen i radio. Det gjorde ni bra!
Birgitta

linnea mars 5, 2010 kl. 19:19

hej! hörde er på radio av en händelse. trevligt. :) fin blogg med. fast för lite om te. det intressantaste med radioinslaget var att inse att det finns ett ”vi och dom”-förhållande mellan kaffedrickare och tedrickare. har väl missat det eftersom jag är tedrickare = snäll människa…

ha det gott
/den där linnea som brukar va i hyllie

Jesper mars 5, 2010 kl. 19:23

Kul att det var en trevlig stund vid radion! :-) Vi är verkligen dåliga på att skriva om te, men jag tänkte ändra på det faktiskt. Jag har inhandlat en rad olika tesorter som är rättvisemärkta och de planerar jag att skriva om framöver. Håll ut!

Hur vetenskapligt belagt det är med ett ”vi och dom” kan ju diskuteras, men en kul tanke. Det är inte fel att vara snäll! ;-)

Louise mars 5, 2010 kl. 20:23

Hej Linnea,

Roligt att du hörde oss! Du får gärna skriva ett gästinlägg om te om du har lust. :-) Själv dricker jag också ytterst sällan te, därav de få inläggen, och sällar mig alltså till de som är bitska, coola och i farten, eller hur det nu var… Skönt att du i alla fall gör ditt bästa för att sprida snällhet i världen!

Ha det gott och sköt om dig!
Kram Louise

Thomas Olausson mars 7, 2010 kl. 05:51

Så knäppt. I går upptäckte jag att jag var citerad på radio. http://thomasolausson.blogspot.com/2010/03/citerad-i-spraket-i-p1.html

Tillsammans kan vi bli en maktfaktor att räkna med, haha! Nå, er sida är väldans bra. Jag studerar den som du vet Jesper, för att fixa min egen nystart.

Rune mars 7, 2010 kl. 15:29

Fikabloggens nya slogan(?):
Join the dark side, we have cookies!

Jesper mars 7, 2010 kl. 17:30

Japp! The dark coffee side… :-)

linnea mars 7, 2010 kl. 19:15

jag är hellre snäll än kaffedrickare faktiskt, fast antar att man kan vara både och. eller osnäll tedrickare.

skriver gärna ett gästinlägg om te. får det vara som en krönika typ, eller ska allt här vara som recensioner? inte säker på att jag har nåt vettigt att recensera just nu…

ser fram emot att läsa om de rättvisemärkta teerna… :)

ha det fint

Louise mars 7, 2010 kl. 22:57

Linnnea,
Du får skriva hur du vill, det behöver absolut inte vara recension. Roligt! När andan fallit på och skrivarlusten infunnit sig, får du gärna skicka inlägget via mail (louise@fikabloggen.se).

Allt gott! /L

linnea mars 8, 2010 kl. 21:10

:D kul. ja, jag gör det när det känns som en sån dag. hör av mig sen

ha det gott /Linnéa

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: