Cafekartan.se

av Jesper den 05 juni 2010

Har ni besökt webbplatsen www.cafekartan.se? Om ni inte gjort det så tycker jag att ni genast ska bege er dit och börja skriva kommentarer och tipsa om olika caféer i vårt avlånga land. Sajten bygger på att man registrerar sig på webbplatsen och sedan betygsätter och skriver kommentarer om caféer man besökt. Dessa kommentarer syns sedan för alla och varje café får ett snittbetyg vilket förhoppningsvis kan hjälpa dig i jakten på ditt nästa favoritcafé. Alla caféer du kommenterar och tipsar om samlas på din egen karta och du och andra besökare kan se vilka caféer du besökt och vad du tyckte om dem

Förutom cafekartan.se så finns det liknande sajter kring kyrkor, gratis trådlösa nätverk, sushi-ställen etc. Allt utgår från minkarta.se. Kolla in och se vad som kan tilltala dig.

Jag ser det som ett komplement till den cafékarta som vi bygger upp här på Fikabloggen. Vår karta är enbart ett sätt att visa var vi varit i världen och fikat så att ni kan hitta våra recenserade caféer och relaterade inlägg. Vi har börjat lägga in lite bilder och kommentarer på cafekartan.se och ni hittar Fikabloggens profil genom att följa länken.

{ 2 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Ted juni 7, 2010 kl. 10:54

Hej Jesper och Louise! Kul att ni recenserar på Cafekartan också. Det är jätteroligt att kolla in alla era fina fikabilder! / Ted

Jesper juni 7, 2010 kl. 18:04

Välkommen hit Ted! :-) Har precis börjat lägga upp lite på Cafékartan och har en plan om att fortsätta med det. Allt fika måste uppmuntras! :-)

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: