400!

av Louise den 01 mars 2011

 

 

 

Jubileumsdags på Fikabloggen! Förra inlägget om fika i Västerås var inlägg nummer 400 sedan starten. Vi är förstummade, häpna och mycket glada över detta. När vi startade Fikabloggen var det mest en galen idé, som nu snart två år senare, visar sig leva och frodas som aldrig förr. Vi gläds åt våra trogna läsare mest så klart, men också åt att fikakulturen ägnas stor uppmärksamhet i media och på bloggar. Ju mer vi läser och skriver om fika, desto bättre kvalitet får vi som konsumenter och fikande typer på vår fika. Vi gläds också åt våra gästbloggare, både våra flitigt förekommande kollegor på vanligtvis.se, vår vapendragare Rune som gärna fikar i norra Skåne och andra som bidragit med sina fikaerfarenheter. Vi gläds åt kommentarer, diskussioner och tips som ni läsare ger oss och varandra.  Kort sagt – det är så KUL med Fikabloggen!

Fikabloggen har alltid högt flygande planer och i våra tidigare jubileumsinlägg och framtidsspaningar har ni kunnat ta del av dem. Om ni undrar så vill bara säga – drömmarna lever och en dag blir både fikaresor och vår egna cafékedja verklighet! Till dess, fika lugnt och mycket!

Läs tidigare jubileumsinlägg:

{ 3 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Thomas Olausson mars 1, 2011 kl. 21:50

Grattis till de 400! Vi sitter just och undrar över hur vi ska fira ett år den första april. Vi ser också fram emot fortsatt gott samarbete med er.

Rune mars 5, 2011 kl. 12:06

Vilken underbar tid det varit med fikabloggen under dessa 400 inlägg! Jag har hittat många nya ställen runt om i Skåne tack vare fika-kartan. För att bedrivas som ett ”hobbyprojekt” så är det väldigt proffesionellt utfört, se bara hemsidan. Jag hoppas att Jesper och Louise finner inspiration och tid att driva bloggen 400 inlägg till. Minst.

Jesper mars 7, 2011 kl. 16:28

Tackar för era vänliga ord! :-) Vi satsar på minst 400 inlägg till och total världsdominans!

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: