Veckans påminnelser!

av Louise den 28 oktober 2009

j0439423Så här en onsdag kan det vara på sin plats med lite påminnelser om den senaste tidens inlägg där det finns möjligheter för DIG, just dig, att vara med och delta, tävla, klura, fundera, fotografera och fika.

 

 

  1. Kaffeprovning! Det finns fortfarande ett par platser kvar till kaffeprovningen den 22:e november. Kaffe av högsta kvalitet och kunskap av sällan skådat slag kostar dig endast 250 kr. Provningen äger rum på Te- och Kaffehuset i Malmö och leds av Mattias Sjöbäck från Johan&Nyström. Unna dig en lyxig eftermiddag tillsammans med oss! Skicka ett mail till louise@fikabloggen.se
  2. Tävling! På lördag avslutas tävlingen där du kan vinna en alldeles egen Nespresso-maskin. Skicka in ditt tävlingsbidrag via mms eller mail. Utförliga instruktioner finns på tävlingssidan. Temat för tävlingen är kaffe och gemenskap. Låt kreativiteten flöda och tävlingsbidragen strömma in till Fikabloggen!!
  3. Spotify! För att kunna lyssna på all den härliga musiken på Fikabloggens egen spellista till ”Skivor till kaffet” behöver man antingen en schysst skivsamling eller Spotify. Den ena utesluter visserligen inte det andra, kan jag meddela av egen erfarenhet. Dock är Spotify sanslöst kul och vi vill ge er chansen att dela vår glädje. Det finns i nuläget en inbjudan kvar. Vem vet, den kanske blir din? Skriv en kommentar till Spotify-inlägget så har du chansen att få en inbjudan i din inkorg.

j0177955CITIZ_LIMOUSINEBLACKspotify-logo-96x96-pos-tagline

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: