Nespresso for Dummies – del 5

av Jesper den 25 augusti 2009

img_cafeI vår serie ”Nespresso for Dummies” har vi nu kommit fram till del 5. Ett hemmacafé med en Nespresso-maskin som centrum blir inte komplett utan matchande tillbehör. Jag blir galet taggad på Nespressos tillbehör och prylar runtomkring.

Naturligtvis kan man genom Nespresso Club (där man beställer kapslar online) beställa diverse tillbehör. Det finns alltifrån pappersmuggar till mörk choklad av god kvalité. Du kan t.ex. köpa sjukt snygga latteglas eller varför inte en lungokopp i glas. Komplettera med matchande servetter och rör med socker så kan du öppna eget café.

latteglas

Koppar och muggar kan man inte få för mycket av och Nespresso presenterar några riktigt snygga glasvarianter. Vad sägs om latteglas? Eller varför inte en lungokopp? Det är något tilltalande med glas och kaffe, samt att deras logga är diskret. Blir stilrent helt enkelt.

chokladJag har även provat att beställa choklad och mandelskorpor från Nespresso och måste erkänna att jag blev positivt överraskad. Det är inte det billigaste alternativet, men om man ändå beställer kapslar så kan man ju testa. Naturligtvis uppmuntrar vi er att stödja er lokala chokladaffär, för där får man högsta kvalité och personlig service.

lungokoppSammanfattningsvis så är Nespresso’s universum stort och erbjuder många goda ting. Ta en rundtur på deras webbplats eller besök någon av deras butiker om du har möjlighet. Ett tips är att även ställen som Media Markt, Expert, El-Giganten och andra ställen som säljer Nespresso-maskiner brukar ha visningsexemplar av koppar och glas.

Här hittar du lite bonusmaterial från Nespresso:

Tidigare delar i vår serie om Nespresso:

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: