Nespresso Boutique i Stockholm

av Jesper den 18 april 2010

Nespresso Boutique

Nespresso Boutique i StockholmJag har varit i paradiset! Jag har varit i Nespresso-Mecka! Jag har varit i det allra heligaste! Jag har besökt Nespresso Boutique i Stockholm! Ni kanske tycker att jag tar i nu, men faktum är att jag inte alls överdriver. Det var en närmast religiös upplevelse att få ta kliven ner för Biblioteksgatan och sedan med andakt träda in i Nespresso Boutique.

Affären var smakfullt inredd och visade upp alla kaffemaskiner, tillbehör och kaffesorter från Nespresso från den vackraste sidan. Det var gott om anställda i butiken som var extremt professionella och de frågade väldigt försynt om man önskade hjälp med något eller om man ville smaka någon av kaffesorterna. Jag lyckades få i mig tre espresso innan jag styrde stegen mot disken där jag tänkte fylla på kaffelagret. Det blev en ny bekantskap, några koppar och ett gäng med gamla kaffegodingar.

För alla som ännu inte besökt någon Nespresso Boutique så är det dags att göra det nu! De finns i de flesta huvudstäderna i Europa och i Stockholm ligger affären på Biblioteksgatan 14.

Karta över Biblioteksgatan 14 i Stockholm

Nespresso Boutique
Biblioteksgatan 14
111 46 Stockholm

Läs mer om Nespresso

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: