Årets julklapp

av Jesper den 22 december 2009

Oavsett vad du läst och hört om årets julklapp så kan du glömma det nu för vi på Fikabloggen kan avslöja vad det är som verkligen kommer bli årets julklapp. En espressomaskin som använder kapslar av något slag! Under 2009 så har jag sett en tydlig tendens att utbudet av olika sorters ”kapsel-maskiner” ökar och även de kaffesorter som vi kan välja bland. På Fikabloggen har vi testat två olika märken och vi tror att du kommer bli nöjd oavsett vilken du köper, men det finns fler naturligtvis.

Nespresso

Nespresso har det största utbudet av olika sorters maskiner och även ett mycket stort utbud av kaffesorter. De presenterar ständigt nya produkter med snygg design, bra funktionalitet och kaffe av högsta kvalité. Nespresso säljer maskiner från ca 1500 kr och uppåt och det finn garanterat en som passar din smak. Maskinerna kan köpas i flertalet butiker eller via www.nespresso.se. Kapslarna beställer du enkelt via nätet på www.nespresso.se. Du kan läsa om det vi skrivet i följande artiklar:

OBH Nordica Martello Capsule Espresso

Martello är en ny bekantskap på marknaden från OBH Nordica. Man har verkligen satsat hårt på reklam och introduktion vilket gjort att man numera ser Martello-maskinerna på väldigt många ställen. En Martello kostar ca 1995 kr och finns i fyra olika färger, men alla med samma funktion. Du kan köpa fyra olika sorters kapslar med olika kaffesorter. Allt kan köpas direkt i butik och du hittar Martello på alla stora teknikvaruhus, Åhléns och andra ställen. Vi har inte hunnit skriva så mycket om Martello men följande artiklar har vi producerat:

M1 kapselmaskin

Senast i raden av kapselmaskiner är en nyhet från C3 – Scandinavian lifestyle, nämligen M1 kapselmaskin. Eftersom jag inte vet så mycket om den citerar jag vad de skriver på sin hemsida:

Kapselkaffe, det nya sättet att brygga kaffe. C3 M1 brygger en färsk kopp bryggkaffe eller en härlig espresso med ett enkelt knapptryck. 1,2 liter vattentank. Uppsamlingslådan rymmer 8 kapslar. Mycket kompakt; bredd 18cm, höjd 27cm, djup 33cm. Kompatibel endast med CaffitalySystem® kaffekapslar. Gör både bryggkaffe & espresso. Omställbart bar tryck programmerbar. Löstagbar vattentank för enkel påfyllning. Brygger även té.
Källa: www.c3.se

Hoppas du får glädjen att få årets julklapp!

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: