Vad tycker du om Brago havre med äpple och kanel?

av Jesper den 03 juni 2010

Nu frågar vi er kära läsare vad ni tycker om Brago havre äpple med kanel? Åsikterna går isär och de nya kexen både gillas och ratas. Gör din röst hörd i vår senaste undersökning här på Fikabloggen!

Läs mer om Brago havre med äpple och kanel.

{ 6 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Jerker Nilsson juni 3, 2010 kl. 17:14

Jag får säga att jag tycker de är goda, men inte så goda som de helt utan något eller de med choklad.

Fast jag är ju lätt beroende av choklad, så vad att vänta? :)

Camilla juni 4, 2010 kl. 23:40

Som den motvallsvarianten av kvinnosläktet jag är så finns mitt alternativ inte med, trots sex olika alternativ. Medger att man kan bli trött på na…suck…
När jag mutades utanför lokala affären med provpaket och sedan gick raka vägen in och köpte två paket tokgillade jag dem. Men nu ser jag att de står kvar när kladdkakekexen försvinner och t.om. Digestivekexen ryker före…Det betyder att Bragos havretjosan får bli ett minne blott i detta hushållet.

Jesper juni 5, 2010 kl. 11:23

Själv är jag inne på spåret att originalet är godast. Ju fler kex av denna nya variant jag äter desto säkrare är jag på att det inte kommer bli en stor hit, men å andra sidan kommer fler att köpa Brago choklad eller original.

Vilket alternativ ville du ha med Camilla? Var det just motvalls eller toklurad? ;-)

lillie juni 5, 2010 kl. 18:56

Jag tycker att de är tokgoda! Jag gillar havresmaken, äpple- och kanelsmaken är ”lagom” – fast jag hade kanske ”dyngat i” betydligt mer kanel om jag bakat dem själv, men jag får sällan nog av kanel…

Jesper juni 5, 2010 kl. 19:54

Det är så roligt att läsa alla kommentarer och jag kan inte sluta förundras över hur olika våra smaker är. Ju fler av er som delar med sig av sina tankar som du ”lillie”, Jerker, Camilla och alla ni andra, desto bättre blir bloggen. Då får vi fler röster och nyanser vilket är bra.
Tack för att ni finns! :-)

Jerker Nilsson juni 5, 2010 kl. 22:14

Tack själv, inte minst för tävlingen som gjorde att vi fick smaka kexen öht :)

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: