Hänt på Fikabloggen denna veckan

av Louise den 11 april 2010

Idag skiner solen över sydvästra Skåne och det är vår i luften. Fåglarna kvittrar och milda vindar sveper över trädgården. Dagen är som gjord för årets första utefika, men först en sammanfattning av veckan som gått.

Denna veckan har vi haft glädjen att ha inte mindre än två gästbloggare. Linnéa skrev ett fint inlägg om te och jag blev lite avundsjuk på alla tedrickare. Linnéas beskrivningar av tedrickandets konst fick mig nästan att brygga en kopp. Thomas bloggade om ett cafébesök i Göteborg. Kakorna på bilderna verkade minsann inte gå av för hackor! Där kan man snacka banankaka med besked. Ett hel klase bananer verkade ha landat på varje kakbit. Stort tack till våra gästbloggare – det är roligt att få inspiration från er!

Blev du också sugen på att gästblogga? Skicka ett mail till louise@fikabloggen.se eller jesper@fikabloggen.se!

Här är veckans inlägg:

{ 2 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Mikkan april 18, 2010 kl. 16:31

Tips på en ny och annorlunda skånefika: besök kiviks lilla råa! Jag vill så gärna se en recension, har inte möjlighet själv att besöka i en överskådlig framtid: http://kivikslillaraa.blogspot.com/

Jesper april 18, 2010 kl. 17:39

Tack för tipset! Coolt! :-) Jag ska verkligen se till att ta mig dit och kolla läget och naturligtvis kommer det ett inlägg här på bloggen.

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: