Vi gästbloggar på vanligtvis.se

av Jesper den 25 juli 2010

Här på Fikabloggen har vi med glädje tagit emot gästbloggare! Vår flitigaste gästbloggande vän är Thomas från vanligtvis.se. Nu har det blivit dags att bjuda tillbaka och idag publicerades mitt första gästinlägg på vanligtvis.se. Läs om

”From som ett lamm” på www.vanligtvis.se

När du läst det inlägget så är du naturligtvis nyfiken på vad Thomas och Camilla skrivit för gästinlägg här på Fikabloggen:

{ 4 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Thomas Olausson juli 25, 2010 kl. 23:35

När man driver en blogg som man satsar seriöst på kan man kanske tro att man vill vara ensam om den. Man kan lätt tro att det känns bättre att sola sig ensam i glansen. Nix pix skateboardtrix säger jag. När jag bad min sambo Camill vara med och bidra till Vanligtvs.se var det för att jag visste vilken draghjälp jag skulle få. Jg visste också att vi delade intresset för ord och ömmande frågor. Men att det skulle bli så galet roligt kunde ingen av oss ana!

Redan från början bestämde jag att vi skulle bjuda in vissa utvalda gästbloggare. Personer som har intressanta åsikter och känsla för ord med både melodi och kvalitet. Jesper är först ut och jag är glad att det blev ett så pass spännande val av ämne som religion i detta vårt första gästinlägg.

Men vi har ett par till som har tillfrågats. Fortsätt följa oss om ni blir nyfikna. Titta in här: http://www.facebook.com/pages/Vanligtvisse/112121165493342?ref=ts med så får ni både uppdateringar och extramaterial.

Tack för ordet – ja, tack för hela inlägget. Ser fram emot nästa.

Jesper juli 27, 2010 kl. 17:19

Nu finns det en risk att detta utvecklas till ett långt tacktal…. Tack för era bidrag! :-) Håller helt med dig om att det är roligare och bättre att vara fler som skriver. Det gynnar både bloggen, läsarna och oss som skriver.
Ser fram emot fler samarbeten!

Louise juli 27, 2010 kl. 23:56

Instämmer med Jesper – tack för era alltid välskrivna inlägg! :-)

Thomas Olausson juli 29, 2010 kl. 19:51

Tack för de snälla orden. Vi borde nog träffas irl snart, en fika i Göteborg kanske?

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: