Fikaprylar vi måste ha

av Jesper den 12 juni 2010

Det är dags att köra igång en serie med inlägg som jag har gett namnet ”Fikaprylar vi måste ha”. Tanken är att uppmärksamma accessoarer, prylar och annat som kan kopplas till fika. Till exempel kan det handla om prylar som är så fula och/eller originella att vi bara måste ha dem, men det kan också vara smarta lösningar och briljanta manicker som vi vill ha av den anledningen. Jag mjukstartar idag med en bricka som var lite cool med texten ”Fika dax…”. På ett plan är den lite rolig, men… Döm själva. På samma avdelning kunde man köpa en bricka med bröllopsparet Victoria och Daniel. Det sjuka med den var att bilden var så suddig att man knappt såg ansiktena. Hehe :-) Har du några prylar att tipsa om? Kanske en sak som vi kan lotta ut som pris här på Fikabloggen? Tipsa genom att lämna en kommentar!

{ 7 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Mikkan juni 12, 2010 kl. 14:26

Hm, har lite svårt för prylar som de inte ansträngt sig för att göra. Uppgiften här: att skriva ett ord på en bricka, och så lyckas de särskriva det… Måste erkänna att jag hade blivit lite avtänd… Men, jag gillar verkligen nya artikelkonceptet, ser fram emot att se vad ni hittar! :)

Louise juni 12, 2010 kl. 15:12

Håller med Mikkan – om man ska ha text på en produkt får man i alla fall stava rätt! Upp till kamp mot särskrivning!

Catharina juni 12, 2010 kl. 18:33

Va fräckt, haha=) Var hittade du brickan?

Jesper juni 12, 2010 kl. 20:12

Brickan hittade jag på Ohlssons Basar i Ystad – http://www.ohlssonsbasar.se/

Jag håller med er, Mikkan och Louise, om att man borde fått texten rätt, men samtidigt är det nästan halva grejen att den är knasig. Jag får någon konstig hatkärlek till såna här prylar… :-)

lillie juni 12, 2010 kl. 22:13

Nej, den lilla brickan hade jag inte klarat av att ha här hemma. Särskrivning och ”dags” med ”x”… suck… Det är bara för mycket. Fast, det är klart – min senaste fikapryl jag var tvungen att ha var en tomtemugg som spelar ”Bjällerklang” när man lyfter på den… Och en mjölkko som en av katterna slog sönder, så jag har inget att skryta med direkt.

Jesper juni 12, 2010 kl. 22:16

Haha :-) En sån tomtemugg vill jag ha! Frågan är om det är en förfärlig version av ”Bjällerklang” så man måste dricka snabbt eller vill man hålla muggen länge och njuta av stämningen?

lillie juni 14, 2010 kl. 09:39

Jesper, det är en RIKTIGT irriterande ”plingig” version, men den spelar låten bara två gånger på raken så om man inte sätter ner muggen, så klarar man av det. Jag gillar jul, så ibland plockar jag fram den ”bara för att”…

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: