Cafébesök: Wiedenborgs Spel & Café

av Jesper den 17 augusti 2009

Typ av café: Spelbutik med fikaservering
Kanelbullestatus: God.
Hört: ”Här jobbar Ronnebys renhårigaste man.”

Fikabloggen vidgar nu sitt territorium genom att besöka metropolen Ronneby. En söndag i den här staden gör ingen fikasugen glad, men till undantaget hör Wiedenborgs Spel & Café som har öppet. Wiedenborgs har som huvudinriktning spel och dobbel, men behöver inte skämmas för sin cafésatsning.

wiedenborgs

På kaffefronten finns det valmöjligheter i form av bryggkaffe, espresso och annat gott. Kakor och bakverken varierar över tiden, men håller en jämn kvalité. Dessutom kan du få en fralla med ost eller skinka. En av finesserna är att du kan gå in och beställa det du vill ha och så bakar personalen det under tiden du handlar. Vips så har du nygräddade kanelbullar eller wienerbröd när du handlat klart.

Fikabloggen tog idag hjälp av fikaexperterna Pelle och Dennis (med visst släktskap till undertecknad) och intog tillsammans följande:

  • wiedenborgs_22 kanelbullar
  • 1 citronpaj
  • 2 kaffe
  • 1 cola

Priserna är mer än överkomliga och vi gick alla därifrån glada och med fikasuget tillfredsställt. Om du har vägarna förbi Ronneby så kan vi på Fikabloggen rekommendera ett besök hos Henrik med personal på Wiedenborgs Spel & Café. Du hittar hit med hjälp av vår cafékarta.

Glöm inte besöka Dennis Hockeyblogg!

{ 2 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Dennis augusti 17, 2009 kl. 16:16

Kanelbullen och läsken var jättegoda! Dom har alltid gott fika på Wiedenborgs!

Jesper augusti 17, 2009 kl. 20:34

Du är ju experten! :-)

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: