Cafébesök: Nova Lund

av Jesper den 15 augusti 2009

novalund_logoTyp av café: Tre olika fikaalternativ på köpcentrat Nova Lund
Kanelbullestatus: Förvånansvärt god.
Hört: Pineapple Passion…

Jag tillhör den kategori människor som kan tycka att det är skönt och praktiskt med ett köpcentrum. Visst har en levande stadskärna med mysiga butiker sin plats, men ibland är det bra med alla butiker samlade på ett ställe. På köpcentrat Nova Lund brukar jag spendera mina surt förvärvade slantar och allt som ofta så passar jag på att fika här.

Nova Lund erbjuder 3 fikaalternativ

pb_Espresso1. Espresso House har sitt sedvanliga sortiment här också. Du kan beställa smörgåsar, kakor och drycker i varierande storlekar och smaker. Espresso House erbjuder en jämn standard och precis som vi här på Fikabloggen skrev tidigare om Espresso House i Ystad, så vet man vad man får. Dagen då Fikabloggen var på besök testade vi en enkel espresso som var riktigt god med en härlig crema.

kaffebild2. Kahls Te & Kaffehandel är en kedja som har kaffebutiker lite varstans. Här på Nova Lund har Kahls det absolut bästa kaffet. Deras cappuccino är riktigt bra! Förutom kaffe kan man också få kakor, en härlig bärpaj eller varför inte en chokladpralin av högsta kvalité. I den lilla butiken kan du också handla marmelader, snygga kaffekoppar och te och kaffe i lösvikt. Detta är mitt förstahandsval när jag är på Nova Lund och vill fika.

njbar3. Naked Juice Bar är alternativet för dig som vill välja ett lite nyttigare fikautbud. Naked Juice Bar är som namnet antyder ett ställe där basen är olika juicer, smoothies och shakes. Det är härligt uppfriskande med en Pineapple Passio, en  juice med apelsin, ananas och passionsfrukt i. Mums! Jag lovar att alla kommer hitta sin egen favorit i deras utbud.

För att sammanfatta det hela så åker jag inte till Nova Lund bara för att fika, men är jag ändå där så är utbudet bra. Du hittar hit med hjälp av vår cafékarta!

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: