Cafébesök: Fågelparken i Helsingborg

av Jesper den 29 juli 2009

fpark_tungaTyp av café: Kaffe, kakor och glass i anslutning till fågelparken.
Kanelbullestatus: Hembakad!
Hört: Goddag, goddag…

Utanför Helsingborg ligger en fågelpark och är ett givet utflyktsmål om man gillar djur och framförallt fåglar. Det kostar 80 kr i inträde för vuxna och 40 kr för barn. För denna peng får man tillgång till en park full av 500 fågelarter, getter, kaniner, fjärilar med mera. Du kan strosa runt i flera timmar här och bara njuta av färgprakten hos alla fåglar och förundras över hur social de är.

fpark_fikaFörutom att titta på massor av fåglar kan man också fika här. För 45 kr får man 4 sorters kakor och kaffe inkl. påtår. Det är ett helt ok pris och kakorna är hembakade. Du kan njuta av ditt fika inomhus i caféet eller ute omringad av grönska. Dessutom erbjuds glass från Engelholmsglass som jag personligen tycker gör riktigt bra glass. Det rör sig om strutar och pinnglass i diverse former och alla hittar sin favorit.

Utbudet av fåglar är större än utbudet av fika, men en dag på fågelparken är ett måste en härlig sommardag! Läs mer på deras hemsida och du hittar hit med hjälp av vår cafékarta! Glöm inte att koll videoklippet till höger!

fparken

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: