Café Madame Blå – ett återbesök

av Jesper den 14 juli 2010

Ett av de första cafébesöken vi skrev om här på Fikabloggen var ”Café Madame Blå”. Då publicerade vi ett inlägg den 14 juli 2009 och det följs nu upp med ett besök 14 juli 2010. Konceptet är det samma: härlig miljö, gott kaffe serverat i porslinskanna vid bordet och hemmagjorda kanelbullar i världsklass.

Dagen till ära provade vi salami och brie på foccacia och chèvre med syltad rödlök på foccacia. Till detta slank det ner en kopp kaffe och sist men inte minst en kanelbulle. Resultatet var precis som för ett år sedan: Strålande! Kanelbullen måste helt enkelt vara en av Skånes bästa.

Har ni inte besökt Café Madame Blå så måste ni se till att ta er till Skåne Tranås och göra det. Ni har till och med den 8 augusti på er, men sen är säsongen slut. Skynda er!

{ 2 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Thomas Olausson juli 15, 2010 kl. 09:00

Jisses vad gott det såg ut! Nu vart man ju hungrig på riktigt. Måste bara invänta den sovande sambon som ska gratuleras med köpetårtbit på födelsedagen i dag. Men hon har suttit med ett litet knyte hela natten och är lite för trött för att väckas.

Jesper juli 15, 2010 kl. 13:22

Det var gott på riktigt! :-)

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: